Skip to content

Branscombe

Project Description:

Following huge storms and appalling weather in 2013 the cliff and terrace below the clients beautiful garden Shell House slipped away putting it at risk. structureHaus were employed to undertake the full design to reinstate the terrace in an AONB. Planning Permission was achieved with close participation of all stakeholders and authorities resulting in a cantilevered design with timber cladding design to minimise the visual impact. Working closely with the Geotechnical consultant RedRock Geoscience, a robust and practical piled engineering solution was adopted to support and retain all the structures.

branscombe-before

Project Name : - Cliff Deck and Stabilisation

Location : - Branscombe, East Devon

Type : - Private, Cliff remediation

Client: - Private

Architect: - structureHaus

Contractor / Builder: Collards

SERVICES USED ON THIS PROJECT
(Click here to view all services):

 

 

 

 

 

 

   

Scroll To Top