Skip to content

South Devon House and Cliff Deck Stabilisation

Project Description:

Following storms and unprecedented rain in February 2013 and a significant coastal cliff slippage, structureHaus were appointed to undertake the full design and planning to reinstate and enhance the lost terraced garden. Working closely with RedRock Geoscience the geotechnical consultant, a robust engineering solution was adopted to stabilise the slope and create an elegant and enhanced terraced and cantilevered solution to reinstate lost land. This was also conceived harmoniously with an architectural solution giving a journey through the garden, giving different spaces to enjoy the spectacular sea views.

Featured in

Sanderling - structureHaus 0

Location : - Bigbury-on-Sea, South Devon

Type : - Private residential , Cliff remediation

Client: - Private

Architect: - structureHaus

Contractor / Builder: KJ Construction

SERVICES USED ON THIS PROJECT
(Click here to view all services):
Sanderlings-5
sanderling-plan-view
sanderling-side-view

 

 

 

 

 

 

   

Scroll To Top